Agent nou : Astra

1
Image
La sfarsitul lunii februarie echipa VALORANT a anuntat un agent nou numit Astra care , potrivit celor de la Riot Games va fi valabil din data de 2 Martie ( Maine :D ) pentru publicul larg
Astra devine al 15-lea agent din joc. Povestea ei este că este un agent spațial din Ghana. Un teaser de la Valorant din descrierea de pe YouTube spune că, cu Astra, poți „valorifica cosmosul și controla lupta”. În videoclip, primele cuvinte ale lui Astra sunt: ​​„Iti poti da seama de caracterul unei persoane dupa prima ei actiune”. Și apoi prima ei acțiune este o lovitură de lunetist.

O descriere mai completă a Astra este mai jos:
Astra valorifică energiile cosmosului pentru a remodela câmpurile de luptă după placul ei. Cu o deplină stăpânire a formei sale astrale și un talent pentru o previziune strategică profundă, ea este întotdeauna cu eoni înaintea următoarei mișcări a inamicului.
Astra este un controler, ceea ce înseamnă că folosește smokes, pereți și alte abilități pentru a ajuta la blocarea vederii inamicului.

Vom parcurge lista completă a abilităților Astra de mai jos.
Abilități Astra în Valorant

Astra are patru abilități principale, apoi abilitatea ei supremă. Cele patru abilități principale ale sale sunt Gravity Well, Nova Pulse, Nebula și Dissipate. Abilitatea ei supremă este Forma Astrală / Diviziunea Cosmică.

Vom aprofunda în detaliu cu privire la care sunt acele abilități de mai jos. (aceste informații sunt prin intermediul Valorant Leaks)
Gravity Well

Fântâna Gravity va atrage jucătorii din zonă spre centru înainte de a exploda. Orice jucător prins în interior va deveni fragil.
Nova Pulse

Când Nova Pulse este plasat, acesta se va încărca scurt înainte de a detona. Când se oprește, îi va agita pe toți jucătorii din zonă.
Nebuloasă

Aceasta este abilitatea semnăturii Astrei și este în esență doar fumul ei. Plasați pur și simplu o stea și apoi o activați pentru a o transforma într-o Nebuloasă.
Risipi

Când risipiți o stea, aceasta permite plasarea acesteia într-o locație nouă.
Forma astrală / divizarea cosmică (final)

Activați pentru a intra în Forma Astrală unde puteți plasa stele cu foc primar. Stelele pot fi reactivate mai târziu, transformându-le într-un Pulse Nova, Nebuloasă sau Fântână de Gravitate.

Când se încarcă diviziunea cosmică, utilizați focul secundar în formă astrală pentru a începe să-l vizați, apoi focul primar pentru a selecta două locații. O divizare cosmică infinită conectează cele două puncte pe care le selectați. Diviziunea cosmică blochează gloanțele și amortizează puternic sunetul.
Image
sursa :

Code: Select all

www.sportingnews.com

Return to “Noutati”

cron