Forum Announcement: Estrike Romania Download System [v3.0.2]
Estrike Romania  va pune la dispozitie din acest moment un sistem de download unde puteti urca&descarca diferite resurse .

Toate upload-urile facute de oricine vor fi verificate de mine personal sau de viitori membrii ai staff-ului cu acces ACP pentru a oferi o gama cat mai sigura si de calitate a resurselor postate  totusi folosirea acestor fisiere se face pe proprie raspundere !

Odata revizuit upload-ul facut de dumneavoastra veti primi un mesaj privat in care veti fi anuntat daca fisierul pe care l-ati urcat a fost acceptat&respins conform imaginilor atasate mai jos .
  • [Image: Opera-Snapshot-2020-01-29-110448-www-estrike-ro.png][Image: Opera-Snapshot-2020-01-29-110519-www-estrike-ro.png]
Mai mult sistemul de download va pune la dispozitie si privilegiul de a urca fisiere premium unde va puteti stabili pretul fisierului pe care-l urcati precum si posibilitatea de optiunii de plata prin  paypal 
Desigur aceasta metoda poate fi folosita si drept metoda de donatie catre autor
[Image: Opera-Snapshot-2020-01-29-111050-www-estrike-ro.png]

Pentru ca fisierele urcate de dumneavoastra sa fie acceptate treebuie sa respecte un model in functie de categoria in care sunt postate :
Plugin


Show Content

Addons


Show Content

Harti 


Show Content


Config


Show Content


Skins

[b]
Show Content
[/b]
ATENTIE !
  • Nu incercati sa urcati fisiere corupte&virusate keylogger sau alte minuni intrucat acestea sunt verificate inainte de  fi aprobate !
  • Fisierul urcat de dumneavoastra poate fi sters si dupa ce a fost aprobat din motive ce pot tine de valabilitatea&utilitatea fisierului urcat
  • Sunt interzise urcarea de materiale pornografice cu tenta rasista sau care are ca scop jignirea unei persoane 
  • Uploadurile pot fi respinse si din cauze lipsei pozelor ( unde este necesar ) sau daca fisierul nu corespunde cu informatiile oferite despre el .
This forum uses Krzysztof "Supryk" Supryczynski addon.
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.